Vader en zoon uitje naar Amsterdam

logo_top

 

 

Een keer per jaar heb ik een vader en zoon uitje. Mijn zoon mag dan kiezen waar we naar toe gaan. Dit keer was het Amsterdam. IetsDoenofferte.nl heeft ons geholpen bij het vinden van een leuk vader en zoon uitje. We hebben een geweldige rondleiding gekregen door het Ajax stadion en zijn daarna in Amsterdam wat lekkers gaan eten.

voetbalRondleiding door Ajax stadion

De rondleiding duurde 2 uur en was specifiek gericht op kinderen van 5 t/m 12 jaar. De gids vertelde ons alles over Ajax. Mijn zoon en ik hebben de dug-out gezien en ook de spelerstunnel. Ook mochten we de kleedkamers bekijken. Mijn zoon vond het helemaal geweldig en ik genoot ook ontzettend. Tijdens de rondleiding gingen we ook naar de perskamer, daar mocht mijn zoon wat door de microfoon zeggen. We hadden geluk want Ajax was aan het trainen. We mochten een klein stukje van de training zien en daarna zijn we in het café wat gaan drinken. Als verrassing kreeg mijn zoon ook allemaal dingen van de club mee. Hij kreeg een vriendenboekje en een bal met de handtekeningen van alle spelers. Samen met mijn zoon heb ik een geweldige dag gehad!

amsterdam0111