Leuk geboortekaartje snel ontworpen

1417006836.3Ik vind het altijd leuk om iets bijzonders te doen als het gaat om het versturen van kaartjes. Tijdens mijn zwangerschap had ik echter geen zin om heel ingewikkeld iets in elkaar te photoshoppen. Toen ik tijdens een lunch aan een vriendinnetje vertelde dat ik nog niet wist wat ik voor mijn geboortekaartjes ging doen, wees ze mij op Kissgeboortekaartjes.nl. Ze vertelde mij dat ik voor een echt leuk geboortekaartje daar aan het juiste adres zou zijn. En ze had zeker gelijk! Wat een leuke geboortekaartjes. Ik raakte helemaal geïnspireerd en heb echt allerlei kaartjes zitten bekijken voor ik uiteindelijk mijn keuze maakte.

1430317066.2423Verschillende soorten kaartjes

Op Kissgeboortekaartjes.nl kwam ik echt allerlei leuke kaartjes tegen. Met gekke diertjes, glitters en sterren. Uiteindelijk heb ik een leuk geboortekaartje gevonden met een aquarel afbeelding die helemaal perfect was voor mijn kleintje. En zo dacht iedereen er over toen de kaartjes eenmaal waren verstuurd. De prijs is perfect en de kwaliteit is zeer goed. Je kunt het kaartje helemaal naar je eigen smaak afronden. Je kunt een ander lettertype kiezen en je eigen kleuren. En het is heel makkelijk om de tekst aan te passen. Ik heb nog nooit zo snel en zo gemakkelijk een leuk geboortekaartje gemaakt. Het is zelfs zo leuk dat ik het gewoon in de kast heb staan, zodat iedereen het kaartje bij ons thuis kan bewonderen.

1430313538.2556