Een kijkje nemen bij Max paraplu’s

Woon jij ook in Nederland? Dan stoor je je waarschijnlijk ook erg aan het weer. Het is alom bekend dat het hier constant regent en gelukkig is dit nu minder erg vanwege mijn Max paraplu’s. Ik ben deze paraplu’s tegengekomen tijdens een zoektocht naar een cadeautje voor mijn collega’s.
Het zit namelijk zo. Omdat wij als bedrijf vaak een uitstapje maken, zijn velen van ons ook best wel goede vrienden geworden. Dit jaar zou een jubileum voor ons zijn, omdat het bedrijf waarvoor wij werken nu al 5 jaar bestaat en we zijn er allemaal al bij sinds het begin. Nu is dit ook voor mij best wel speciaal, want ik vind het heel erg leuk om voor dit bedrijf te werken.
Ons uitstapje zou dit jaar naar een pretpark zijn en omdat het in de herfst valt, is regen bijna onvermijdelijk. Daarom bedacht ik me dat een paraplu wel een goede keuze zou zijn, want zo zou ik ook mijn collega’s laten zien dat ik ze waardeer. Wel is het dan natuurlijk de vraag hoe ik zo een geschenk zou kunnen personaliseren. Toen bedacht ik me dat ik dit best zou kunnen doen door een bedrukte paraplu te kopen. Maar waar vind je zoiets?

image (47) 240_240_Paraplu-4092 copy image (46)

Max paraplu’s zijn de redding

Mijn vriendin vond op een gegeven moment de site van Max paraplu’s. Wat een geniale oplossing! Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond! Ik ben natuurlijk gelijk gaan kijken en heb daarbij ook op de prijzen gelet. Ik heb namelijk 11 collega’s en dan speelt het budget natuurlijk ook een rol, want dat is niet zo groot. De prijzen waren echter erg laag, dus ik heb er gelijk een aantal besteld. Ik vind het een fantastische vondst!