Goede ervaringen met Think laarzen

Think--83197-48--01-v1Op sommige dagen houd ik van zwart, maar er zijn ook dagen dat ik gewoon zin heb om uit de band te springen. Van frisse kleuren word je vrolijk, en soms geven ze je het gevoel van de vroege lentezon. Laatst ging ik voor Think laarzen in zeeblauw suède. Op de één of andere manier was het liefde op het eerste gezicht. De oranje zool en het natuurlijk gelooide leer: dit waren echt stappers om mee te flaneren. “Zou je dat nu wel doen?” vroeg mijn man. Hij vreesde dat ik ze slechts één keer zou dragen, en dat ze daarna voorgoed in de kast zouden belanden. Ik geef het maar toe: ik kan soms wat wispelturig zijn.

Think--83052-22--01-v1
Kleurrijke inspiratie

Heeft hij gelijk gekregen? Integendeel! Al vanaf de eerste dag dat ik ze droeg, wist ik zeker dat we goede maatjes zouden gaan worden. De stevige profielzool en het zachte uitneembare voetbed zijn buitengewoon comfortabel. Het zijn schoenen die je eigenlijk nooit meer uit wilt, en ze geven mij een doorlopend gevoel van lente. Elke ochtend als ik ze zie staan, word ik spontaan vrolijk. Mijn Think laarzen inspireren me om meer te combineren met kleur. Bij zeeblauw zal het dan ook niet blijven. Inmiddels ben ik toe aan iets stijlvols en elegants, een geschenk voor speciale gelegenheden. Gezien mijn prettige ervaringen ga ik ook nu zeker weer voor Think. Daarover hoef ik gewoonlijk nooit lang na te denken.

Think--83195.09--01-v1